Partnerji

QUADRO

Quadro si je pridobil spoštovanje strank z najrazličnejšimi aplikacijami v več kot 80 državah. Priznana vodilna vloga na področju specializirane procesne opreme se je začela z eno samo idejo leta 1976, ki je prestala preizkušnjo časa – to je izvirni konični mlin Quadro® Comil®.

Takrat revolucionarna zamisel se je izkazala za eno največkrat posnemanih, konični mlin pa kot eden najvzdržljivejših naprednih izdelkov v tehnologiji zmanjševanja velikosti v industriji.

Lahko se zanesete na našo vrhunsko inženirsko in proizvodno kakovost, ki vam bo omogočila najvišjo učinkovitost in donosnost. Poleg tega so naši izdelki podprti z najvišjo stopnjo uporabe in tehnične podpore, ki temelji na več kot štirih desetletjih izkušenj.

Več o partnerju

KORSCH

KORSCH že od leta 1919 razvija in proizvaja vrhunsko opremo za tabletirke.

Podjetje KORSCH spoštuje tradicijo in inovativnost ter si upa razmišljati o tem, kako preseči preizkušeno tehnologijo, in nenehno napreduje na področju najsodobnejše tehnologije. Danes KORSCH z mednarodno prodajno ekipo in vzpostavljenimi servisnimi centri v Evropi, Ameriki, Indiji in preostali Aziji oskrbuje stranke v farmacevtski, nutricevtski, kemijski, tehnični in živilski industriji po vsem svetu.

Več o partnerju

ADAMUS

ADAMUS oblikuje in izdeluje natančna orodja za tabletirke in komponente za stroje, ki se uporabljajo v različnih industrijah, predvsem v farmaciji. Naše skoraj 40-letne izkušnje so nam omogočile, da smo se specializirali za proizvodnjo po meri narejenih žigov in matric ter dosegli vodilni položaj pri zagotavljanju tehnoloških rešitev, ki našim strankam pomagajo pri reševanju najzahtevnejših vprašanj, povezanih s proizvodnjo tablet.

Več o partnerju

CEIA

CEIA je proizvodno podjetje, specializirano za načrtovanje, inženiring in proizvodnjo detektorjev kovin in opreme za nadzor kakovosti. Sistemi za odkrivanje kovin CEIA THS/PH21 ponujajo lastnosti odkrivanja, kakovosti konstrukcije in zanesljivosti, zaradi katerih so najprimernejša in najučinkovitejša rešitev za samodejno odstranjevanje kovinskih delcev.

Več o partnerju

PHARMA TECHNOLOGY

Podjetje Pharma Technology, specializirano za procesno opremo, je od leta 1993 vodilno na svetu na področju odpraševanja/poliranja, odkrivanja kovin, nadzora med procesom (teža, debelina, premer in trdota), naprav za zunanje mazanje in sistemov za razvrščanje v farmacevtski industriji.

Pharma Technology je specializirani proizvajalec periferne procesne opreme za tabletirke, stroje za polnjenje kapsul in pakirne linije. Ponudba izdelkov je na voljo z različnimi stopnjami zaprtosti: DT − Dust-tight, C – Containment in HC − High-Containment, tako vedno izpolnijo zahteve strank. Naša zaveza je, da vašemu procesu dodamo vrednost in zagotovimo vrhunsko kakovost.

Več o partnerju

KRAEMER ELEKTRONIK

KRAEMER ELEKTRONIK je prestižno lastniško vodeno podjetje, ki že od leta 1985 razvija in proizvaja visokokakovostne sisteme za testiranje sipkih snovi za farmacevtsko, kemijsko in živilsko industrijo. Zaradi motivacije in obilice idej se ponudba izdelkov in storitev za sisteme za testiranje tablet nenehno širi. Pri tem igrajo ključno vlogo želje naših strank in naši lastni standardi kakovosti.

Več o partnerju

CHARLES ISCHI AG

Charles Ischi AG je uspešen na mednarodnih trgih s prodajo izdelkov Kraemer Elektronik GmbH in Charles Ischi AG. Odlično timsko sodelovanje med podjetjema zagotavlja, da skupni razvoj in izvedba številnih projektov, specifičnih za stranke, potekata uspešno.

Več o partnerju

Wipotec-OCS

WIPOTEC-OCS je vaš inovativen, zanesljiv partner za visokozmogljive, v procese in stranke usmerjene rešitve za tehtanje in pregledovanje. WIPOTEC-OCS je 100-odstotna hčerinska družba podjetja Wipotec, enega vodilnih svetovnih podjetij na področju tehnologije dinamičnega tehtanja in nadzora izdelkov s 30-letnimi izkušnjami na trgu. Zato je predstavnik izjemne kakovosti proizvodnje »Made in Germany«, najvišje prilagodljivosti in izjemne usposobljenosti na tem področju.

Več o partnerju